Γύθειο: 57χρονος ασελγούσε στην ανήλικη κόρη φιλικού του ζευγαριού

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ο 57χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Μεσσηνίας που συνελήφθη επ' αυτοφώρω το 2015, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει για ακόμη μία φορά σε βάρος της 12χρονης κόρης ενός φιλικού του ζευγαριού!

Τότε οι αστυνομικοί είχαν βρει το κοριτσάκι γυμνό από τη μέση και κάτω, ενώ ο δράστης είχε ξεκουμπώσει το φερμουάρ του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας έκρινε ομόφωνα ένοχο τον 57χρονο για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και με την επιβαρυντική περίσταση ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους οικείους του θύματος, όπως και για αποπλάνηση κατ’ εξακολούθησιν ανηλίκου το οποίο έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του αλλά δεν έχει υπερβεί το 13ο.

Σε πρώτο βαθμό το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου είχε επιβάλει στον κατηγορούμενο κάθειρξη 19 ετών. Ομως, η έφεσή του είχε αναστέλλουσα δύναμη και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα