Κρήτη: Η πράξη αγάπης στην μνήμη των τριών νέων

Κρήτη: Η πράξη αγάπης στην μνήμη των τριών νέων

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία στην Κρήτη από τον άδικο χαμό του επιχειρηματία και των δύο οδοντιάτρων σε ναυτικό δυστύχημα.

Μάλιστα σήμερα μια συγκινητική πράξη υλοποιείται στη μνήμη των τριών αδικοχαμένων νέων οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο «ματωμένο» μπάτσελορ που πραγματοποιήθηκε στα Σφακιά.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο παλιό λιμάνι Χανίων προσφέρει συσσίτιο σε όσους έχουν ανάγκη, στη μνήμη των τριών νέων.

«Θα αποχαιρετήσουμε τον Κωστή και τον Στέλιο, τα Κωνστανταράκια τα αδερφάκια μας, που έφυγαν τόσο άδικα από κοντά μας. Την Τρίτη θα διανεμηθεί φαγητό σε συσσίτια και από το εστιατόριό μας σε όλους όσους έχουν ανάγκη, στη μνήμη των κολλητών μας και του Μανώλη. Να έρθετε να πάρετε όλοι, αν όχι για εσάς, για οποιονδήποτε νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει και έχει ανάγκη».

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν τα δύο αδέλφια Στέλιος και Κωστής Κωνστανταράκης 32 και 33 ετών. Μία ημέρα πριν, σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε και η κηδεία του 35χρονου Μανώλη Τσεπίση.

Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ο τέταρτος της παρέας που επέβαινε στο μοιραίο σκάφος που δεν γνωρίζει την αλήθεια για τον τραγικό χαμό των φίλων του.

Ο 31χρονος επιζών της τραγωδίας ακόμη δεν έχει πληροφορηθεί για το χαμό των τριών φίλων του, προσπαθώντας -για την ώρα- να επουλώσει τα τραύματα που προκάλεσε στο σώμα του η μοιραία σύγκρουση του ταχύπλοου σκάφος στο οποίο επέβαιναν σε βράχια.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχοντας τις αισθήσεις του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων φέροντας πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τη σπονδυλική στήλη. Προκειμένου να διαφυλαχτεί όσο οι γιατροί κρίνουν αναγκαίο, η ψυχολογική του κατάσταση και να μην επιβαρυνθεί περεταίρω η υγεία του, «υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των γιατρών και της οικογένειας του νεαρού, ώστε να μην δει εφημερίδες ή τηλεοράσεις. Δεν γνωρίζει για τον θάνατο των συνεπιβατών του στο μοιραίο σκάφος», δήλωσε στο Neakriti.gr, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Ζουρίδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα