Χωρισμένος ιερέας πέταξε τα ράσα και πάει για δεύτερο στεφάνι!

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει σε ένα χωριό της δυτικής Φθιώτιδας η απόφαση ενός χωρισμένου ιερέα να πετάξει τα ράσα για τα μάτια μιας νεαρής και όμορφης γυναίκας που του έκλεψε την καρδιά!

Μάλιστα, ο παπάς, ο οποίος φαίνεται πως ζήλεψε τον ρόλο του... Σταύρου Ζαλμά στο «Αγγιγμα Ψυχής», είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας για να ζήσει τον παθιασμένο έρωτά του, αυτή τη φορά ντυμένος γαμπρός!

Οπως λένε με χιούμορ στο χωριό όπου ιερουργούσε ως πρόσφατα ο νεαρός ιερέας, η πέτρα του σκανδάλου κατάφερε να τον κάνει να ξυρίσει όχι μουστάκι αλλά... γένια! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κουβάρι της ερωτικής ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο... ερωτύλος παπάς, ο οποίος ήρθε πριν από χρόνια στην Ελλάδα από την Αλβανία, σταμάτησε να συμμετέχει στα μυστήρια των πιστών.

Το... μαντάτο

Τη θέση του πήρε ένας άλλος ιερέας, ο οποίος έρχεται από διπλανό χωριό για να τελέσει τις λειτουργίες. Ομως, παρά την έλευση του νέου παπά, οι κάτοικοι του χωριού της δυτικής Φθιώτιδας δεν σταμάτησαν να αναρωτιούνται τι συνέβη.

Ωσπου μια μέρα αποκαλύφθηκε πως πίσω από τη φυγή του νεαρού ιερέα κρύβεται μια γυναίκα. Μάλιστα, όπως έμαθαν, η καλλονή που ξεμυάλισε τον ιερέα τους κατάγεται από το χωριό τους. Πάντως, η απόφαση του ερωτοχτυπημένου άνδρα να πετάξει τα ράσα φαίνεται ότι δεν πάρθηκε πάνω στην ερωτική έξαψη, καθώς ο πρώην ιερέας είναι αποφασισμένος να αποκαταστήσει άμεσα τη σύντροφό του και ήδη βρίσκεται μαζί της στην Αθήνα για να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους!

Την ίδια ώρα, το ποίμνιο του νεαρού παπά έχει μόνο καλά λόγια να πει γι' αυτόν, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και τυπικός στις εκκλησιαστικές υποχρεώσεις του

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα