Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Κηφισού πρώην παίκτης του Masterchef

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Κηφισού πρώην παίκτης του Masterchef

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πρώην παίκτη του Masterchef, Μάριου Βραχάτη ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη στον Κηφισό, όταν μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δυο οχήματα με τραγικό απολογισμό δυο νεκρούς και μια βαριά τραυματισμένη γυναίκα.

«Έβλεπες αίματα παντού, η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη, πήγα να βοηθήσω τον άλλο οδηγό αλλά ήταν νεκρός. Ήμουν μερικά αυτοκίνητα πίσω από το σημείο που έγινε το συμβάν. Δεν το είδα το τροχαίο αλλά μόλις μάθαμε ότι μια νταλίκα έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δυο οχήματα, αμέσως κατέβηκα από το αμάξι μου και έτρεξα να βοηθήσω τους ανθρώπους που ήταν μέσα στα αυτοκίνητα.

Έβλεπες αίματα παντού , η κοπέλα ήταν βαριά τραυματισμένη , είχε τις αισθήσεις της αλλά ήταν πολύ σοκαρισμένη . Στη συνέχεια πήγα στο άλλο αμάξι να βοηθήσω τον άλλον οδηγό αλλά ήταν ήδη νεκρός. Έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία, το ασθενοφόρο για να έρθουν γρήγορα αλλά δυστυχώς ο θάνατος των δυο οδηγών από τα οχήματα πρέπει να ήταν ακαριαίος .

Επικρατούσε ένας πανικός το πρωί στο σημείο», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Βραχάτης μιλώντας στο Protothema.

 

topontiki

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO