Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τα σπαρακτικά λόγια από τον γιο και τη μητέρα του

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Τα σπαρακτικά λόγια από τον γιο και τη μητέρα του

Στην πατρίδα του την Ανδρο πραγματοποιειταί αυτή την ώρα η κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη, του επιχειρηματία που άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές.

Από την Μεγάλη Δευτέρα ο επιχειρηματίας έδινε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όταν ληστές τον πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του,που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει το αναπάντεχο κακό. Κανείς τους δεν μπορεί να λέξη για τη δολοφονία του συζύγου και πατέρα τους, από τα χέρια ληστών. Εκείνων που τον πυροβόλησαν επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.

Στο νησί βρίσκονται και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την άνιση μάχη που έδωσε από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο ασύλληπτοι ακόμα δράστες, οι οποίοι πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Δευτέρα, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι του.

Μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του τα τελευταία 24ωρα έκανε τα πράγματα μη αναστρέψιμα. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή στις 11:50 το πρωί της Παρασκευής (20.04.2018). Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Ανδρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, τα μέλη σπείρας Αλβανών κακοποιών, που είχαν προ τριετίας συλληφθεί για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο του 52χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα