Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών  και ΜΑΤ στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και οπαδών του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο «Θεοξένια» όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο σημειώθηκαν περίπου στις 17:20.

Πιο συγκεκριμένα και όπως καταγγέλεται από πλευράς των ερυθρόλευκων, περίπου 150 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, όταν δέχθηκαν επίθεση με χημικά και γκλομπς από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το... κυνηγητό συνεχίστηκε σε στενά και σε γύρω δρόμους.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επίθεση που δέχθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί των Πειραιωτών στο κέντρο του Πειραιά, υπήρξε και αντίδραση από πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι «…αυτή είναι η πρώτη φορά αριστερά. Φασιστική επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Ολυμπιακού που διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία Τσακαλώτου στον Πειραιά, χωρίς το παραμικρό επεισόδιο».

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για «πρωτοφανή ξυλοδαρμό απλών πολιτών του Πειραιά» και «χάος στην Πόλη από την αριστερή κυβέρνηση»!

Από την πλευρά των διοργανωτών και της Αστυνομίας υποστηρίζουν ότι υπήρχαν άτομα με κράνη και κουκούλες που προσπάθησαν να πλησιάσουν τον χώρο της ομιλίας του υπουργού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα