Σπαρακτικό μήνυμα Λεμπιδάκη: Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο...

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο... φαίνεται να  έγραψε στο χειρόγραφο σημείωμά του, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης  ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων εδώ και 4,5 μήνες.

Σε οριακή κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος εδώ και 138 μέρες βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων του.

Η αγωνία και το τέλος των αντοχών του αποτυπώνονται στο ιδιόχειρο σημείωμά του, που αποτελεί και την πρόσφατη ένδειξη για την οικογένειά του ότι βρίσκεται εν ζωή.

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο...» φέρεται ότι ήταν η έκκληση του 54χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso το χειρόγραφο σημείωμα με το «sos» πιστοποιήθηκε ότι ταυτίζεται με τον γραφικό χαρακτήρα του και αξιολογείται από τις Αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που να καταδεικνύουν την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

Το σημείο βρέθηκε στο πρανές του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, σε απόσταση 5 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί και το στικάκι που περιείχε το βίντεο με την πρώτη απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Τα περιθώρια φαίνεται ότι στενεύουν και η υπόθεση βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της.

Κανένα στοιχείο από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα δε δείχνει ότι η ομηρία του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, μπορεί να λήξει σύντομα με πρωτοβουλία των απαγωγέων παρά το γεγονός ότι ο χρόνος που έχει μεσολαβήσει από τη στιγμή της αρπαγής του, μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μέχρι στιγμής πάντως ο πόλεμος νεύρων φαίνεται να συνεχίζεται μέσω κωδικοποιημένων γραπτών μηνυμάτων.

Η πιο παρατεταμένη απαγωγή στα χρονικά της Ελλάδας

Η υπόθεση έχει αλλάξει τα δεδομένα για την Ελληνική Αστυνομία που πρώτη φορά συναντά μια τόσο παρατεταμένη απαγωγή, χωρίς ίχνος συμβιβασμού και ουσιαστικής διαπραγμάτευσης ανάμεσα στους απαγωγείς και την οικογένεια, όπως αναφέρει το neakriti.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι εξακολουθούν να ζητούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία έχει σταθεί αδύνατο να συγκεντρώσει η οικογένεια, διαμηνύοντας πως κράτησαν τόσους μήνες τον 54χρονο και μπορούν να συνεχίσουν την ομηρία άλλους τόσους μήνες, περιμένοντας να ικανοποιηθούν εξωπραγματικές για τα δεδομένα της εποχής, απαιτήσεις τους.

Στο βίντεο με την πρώτη απόδειξη ζωής για το Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο 54χρονος αναφερόταν τις εκλογές στη Γαλλία ώστε να πιστοποιηθεί ότι ήταν επίκαιρο.

Η δεύτερη απόδειξη ζωής βασίζεται στην απάντηση που έφτασε μέσω SMS στο ερώτημα που είχε τεθεί για το ποιόν είχαν συναντήσει ο ίδιος και η σύζυγος του σε πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Όπως είναι γνωστός στο ιδιόχειρο σημείωμα του απαχθέντα γινόταν αναφορά και στην πρόσφατη απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ συναντούν για πρώτη φορά απαγωγή τόσο μεγάλης διάρκειας και χωρίς ίχνος συμβιβασμού από τους δράστες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα