Κέρκυρα: Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το δυστύχημα με το ταχύπλοο

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο του 22χρονου Ελβετού τη Δευτέρα στην Κέρκυρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή όταν τον χτύπησε η προπέλα του σκάφους που οδηγούσε η 25χρονη σύντροφός του.

Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα περιέγραψε στο protothema.gr τον βίαιο θάνατο που είχε ο νεαρός, ο οποίος, όπως φαίνεται, έπεσε θύμα της μη τήρησης των κανόνων ασφαλείας, που πρέπει να ακολουθούνται κάθε φορά, που νοικιάζεται ένα σκάφος.

Η τραγωδία συνέβη, όταν στο πηδάλιο του ταχύπλοου έκατσε η 25χρονη, η οποία ανέπτυξε απότομα ταχύτητα με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο νερό και να χτυπηθεί από την προπέλα του ταχύπλοου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Χρυσαυγή Κούση, ο Ελβετός ίσως να είχε ζήσει αν η προπέλα δεν τον χτυπούσε το κεφάλι κόβοντάς του το κρανίο.

«O άτυχος Ελβετός είχε συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο. Πέρασε η προπέλα σαν λεπίδα και του έκοψε δέρμα, κρανίο , εγκέφαλο με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Επίσης είχε ένα βαθύ κόψιμο στο δεξί του μπράτσο. Αν είχε μόνο αυτό το κόψιμο θα ζούσε ο άνθρωπος και θα ήταν ένας απλός τραυματίας αλλά δυστυχώς η προπέλα τον έκοψε βαθιά και με δύναμη στο κεφάλι. Κρίμα και ήταν νέος άνθρωπος», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr η κυρία Κούση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα