Πυροβόλησαν καταστηματάρχη στη Νίκαια για να τον ληστέψουν

Δύο άγνωστοι επιτέθηκαν, ακινητοποίησαν και πυροβόλησαν 43χρονο καταστηματάρχη στη Νίκαια για να του αρπάξουν την τσάντα που μετέφερε εκείνη την ώρα με μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οταν ο άνδρας βγήκε από το κατάστημά του και, κρατώντας μία τσάντα με χρήματα, άρχισε να βαδίζει προς ένα κοντινό υποκατάστημα τραπέζης που βρίσκεται στην περιοχή Ξαφνικά, μία μοτοσικλέτα τον προσέγγισε και σταμάτησε δίπλα του.

Ένας από τους δύο επιβαίνοντες -οι οποίοι φορούσαν κράνη- κατέβηκε, έβγαλε ένα όπλο και του ζήτησε την τσάντα με τα χρήματα. Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και τότε ο ληστής τον χτύπησε, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει την τσάντα.

Ακολούθησε συμπλοκή, η οποία κατέληξε στον τραυματισμό του επιχειρηματία, καθώς ο δράστης τον πυροβόλησε στο πόδι και εν συνεχεία ανέβηκε στη μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Πριν γίνει αυτό έβαλαν φωτιά σε ένα Hyundai Atos που βρισκόταν στο σημείο.

Οι δράστες αναζητούνται, ενώ ο καταστηματάρχης διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.  Δεν υπάρχει φόβος για την ζωή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα