Τουλάχιστον 10.000 αμπούλες με αέριο γέλιου σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα

Χιλιάδες συσκευές με αέριο γέλιου, εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στα club στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα, όπως προέκυψε από το «σαφάρι» που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, είναι χαρακτηριστικό ότι στη Ζάκυνθο, έχουν συλληφθεί πέντε Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι λειτουργίας μπαρ και άλλων νυχτερινών κέντρων, αλλά και πλανόδιοι μικροπωλητές, οι οποίοι πωλούσαν συσκευασίες με το επικίνδυνο laughing gas ή hippy crack -όπως είναι και η διεθνής ονομασία του- έναντι δυο ευρώ τη μια. Συνολικά, στα μαγαζιά του νησιού έχουν κατασχεθεί τις τελευταίες ημέρες 6.541 αμπούλες και μπαλόνια με «αέριο του γέλιου».

Άλλες 3.089 αμπούλες κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Λευκιμμαίων στην Κέρκυρα, όπου συνελήφθησαν άλλοι έξι Έλληνες και δυο αλλοδαποί ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι λειτουργίας κέντρων διασκέδασης. Σε βάρος όλων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για παραεμπόριο και νοθεία τροφίμων, οι οποίες υποβλήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και Κερκύρας αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: