Συγκλονιστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό του 22χρονου στην Ζάκυνθο

Βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου Αμερικανού στο Λαγανά της Ζακύνθου φέρνει σήμερα στο «φως» το protothema.gr.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο μια ομάδα νέων επιτέθηκε με βαναυσότητα κατά του Μπακαρί Χέντερσον, ο οποίος στην αρχή φαίνεται ότι προσπαθεί να ξεφύγει τρέχοντας.

Στο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος, φαίνεται η στιγμή του ο 22χρονος ακινητοποιείται από μια δυνατή κλωτσιά στα πλευρά. Ένας από τους “δήμιούς” του μάλιστα, του χτυπά το κεφάλι στο παρμπρίζ ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου. Αμέσως φθάνουν στο σημείο πάνω από δέκα άτομα, τα οποία αρχίζουν να τον χτυπούν χωρίς έλεος.

Όταν εκείνοι αντιλαμβάνονται ότι ο άτυχος άνδρας δεν αντιστέκεται πλέον, σταματούν να τον χτυπούν και απομακρύνονται, ενώ αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούν να τον βοηθήσουν κάνοντάς του ακόμα και μαλάξεις.

Στο σημείο διακρίνονται κορίτσια που κρατούν το κεφάλι τους μη μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί, άλλοι ουρλιάζουν και τρέχουν μακριά, ενώ υπάρχουν και άτομα που κλαίνε και φωνάζουν.

Άμεσα φθάνει το ασθενοφόρο που παραλαμβάνει τον άτυχο 22χρονο και σε λίγα λεπτά το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Μπακαρί αδειάζει. Παραμένουν μονάχα μερικοί περαστικοί που προσπαθούν να μάθουν τι συνέβη τελικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα