Πέθανε ο εργαζόμενος στην καθαριότητα που είχε τραυματιστεί ενώ δούλευε

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή o συμβασιούχοςτου Δήμου Θεσσαλονίκης, Άγγελος Παντέλογλου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα - όπως δυστυχώς αποδείχθηκε- το βράδυ της περασμένης Κυριακής εν ώρα εργασίας.

Ο άτυχος 45χρονος άφησε πίσω του, την άνεργη γυναίκα του και τα δύο μικρά παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μετέφερε γεμάτο κοντέινερ έξω από το ΧΥΤΑ και έπρεπε να παραλάβει ένα άδειο. Το δυστύχημα φέρεται να συνέβη κατά το δρομολόγιο της βραδινής βάρδιας, στη διάρκεια της εναπόθεσης των συμπιεσμένων απορριμμάτων με τους συρόμενους τράκτορες, όταν το ρυμουλκό που συνδέει τους τράκτορες αυτούς αναδιπλώθηκε.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Νίκος Τράκας δήλωσε για το τραγικό περιστατικό: «Άλλος ένας εργαζόμενος του κλάδου μας θυσίασε τη ζωή του, και μάλιστα παρατασιούχος, που έδινε όλες αυτές τις ημέρες τη μάχη, προκειμένου να δει την εργασία του να γίνεται μόνιμη και σταθερή. Άραγε όλοι αυτοί που μας κατηγορούσαν, τι έχουν να πουν τώρα; Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και αυτή να είναι η τελευταία μου τέτοια ευχή…».

epoli

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: