Σοκάρει ο μάρτυρας και ο αστυνομικός της συνοδείας του Παπαδήμου για την έκρηξη

Ενώ πήγαινα με τη μηχανή μου και κατευθυνόμουν προς την 3ης Σεπτεμβρίου άκουσα μία πολύ δυνατή έκρηξη και ξαφνικά κόσμο να τρέχει προς 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη. Φοβήθηκα να πλησιάσω πολύ κοντά, αλλά είδα από απόσταση ένα σκούρο αυτοκίνητο με εμφανή τα σημάδια έκρηξης. Αργότερα πλησίασα περισσότερο και είδα τραυματισμένους ανθρώπους, πλημμυρισμένους στα αίματα».

Αυτά τόνισε πριν από λίγη ώρα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αυτόπτης μάρτυρας Α.Κ, εμφανώς σοκαρισμένος από την έκρηξη που άκουσε από απόσταση.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη μέχρι την Ομόνοια, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Το αυτοκίνητο του Λ. Παπαδήμου, καθώς και το συνοδευτικό, παραμένουν στο σημείο.

"Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο... Κατεβήκαμε κάτω. Είχαν κλείσει το δρόμο, πολλοί αστυνομικοί, είδαμε ένα αυτοκίνητο και φαινόταν ότι μέσα ήταν κάποιος άνθρωπος. Τον έναν, τον είχαν βάλει ήδη πάνω στο φορείο και έφυγε πάρα πολύ γρήγορα με το ασθενοφόρο".

Η μαρτυρία του αστυνομικού

«Είδα το αυτοκίνητο να σηκώνεται στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένας αστυνομικός της συνοδείας του Λουκά Παπαδήμου, λίγη ώρα μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, στη συμβολή των οδών Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο κ. Παπαδήμος, και ακόμη δύο άτομα. Όλοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στον Ευαγγελισμό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα