Τραγωδία: Ο αστυνομικός που έκανε την έρευνα αναγνώρισε τον απανθρακωμένο αδερφό του

Στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας  στην μία περίπτωση και στην αυτοκτονία στην άλλη συγκλίνει η αστυνομία για τους δυο απανθρακωμένους ανθρώπους ηλικίας 50 και 52 ετών που βρέθηκαν τα ξημερώματα μέσα σε καμένα αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Σχιστού και στο Καβούρι.

Ο απανθρακωμένος στο Σχιστό είναι αδελφός αξιωματικού της Αστυνομίας ενώ στο καβούρι Κρεοπώλης, σύμφωνα με τον ελεύθερο τύπο. Ερευνάται αν τα δυο περιστατικά έχουν σχέση μεταξύ τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη περίπτωση το πτώμα αναγνώρισε ο αδερφός του που ήταν ο αξιωματικός που ανέλαβε την έρευνα. Από την αστυνομία σε αυτή την περίπτωση εξετάζεται η πιθανότητα της αυτοκτονίας. Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση στο Καβούρι οι αστυνομικοί μελετούν την περίπτωση του εγκλήματος.

Θυμίζουμε πως τα δύο άτομα εντοπίστηκαν απανθρακωμένα, τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, στον Σκαραμαγκά και στο Καβούρι. Ειδικότερα, στις 03:00, άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.

Η πυρκαγιά προήλθε από εύφλεκτο υγρό και πρόκειται πιθανότατα περί εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η αστυνομία. Επίσης, πριν από περίπου μια ώρα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Καβουρίου, εντοπίστηκε ένα ακόμη απανθρακωμένο άτομο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα