Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Μια γυναίκα νεκρή στην φωτιά. Κάηκαν σπίτια

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, σε  δασική έκταση στην περιοχή Πανόραμα Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, κοντά στον οικισμό Γεράνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει νεκρός, αλλά και μια ηλικιωμένη αγνοούμενη. Εξετάζεται αν είναι η 70χρονη αγνοούμενη. Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά στην δασική έκταση στην περιοχή Πανόραμα.

Συγκεκριμένα, ένας άνθρωπος εντοπίσθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα σε χαράδρα, στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένη μια γυναίκα σε χαράδρα, στην περιοχή Αρτέμιδα. Ερευνάται έαν είναι η γυναίκα που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για γυναίκα που αγνοείται.

Η Πυροσβεστική και η αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης που δηλώθηκε νωρίτερα ως αγνοούμενη από τους συγγενείς της, ενώ άλλοι δύο ηλικιωμένοι μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου με εγκαύματα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μια γυναίκα βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά , εγκατέλειψε το σπίτι της και έκτοτε αγνοείται.

Η φωτιά που ξεκίνησε πιθανότατα από θερμοκήπιο προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε δύο σπίτια και προκάλεσε εγκαύματα σε τρεις ηλικιωμένους που προσπάθησαν να προστατεύσουν τα σπίτια τους.

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για το φόβο αναζωπύρωσης.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές προκειμένου να την εντοπίσουν, πριν πέσει το σκοτάδι.

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Κυριακής, σε  δασική έκταση στην περιοχή Πανόραμα Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, κοντά στον οικισμό Γεράνια.

Αργά το απόγευμα δεν υπήρχαν παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε, στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά έφτασε μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκαλώντας σοβαρότατες ζημιές σε κάποια από αυτά, όμως πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

Το έργο των πυροσβεστών αρχικά δυσχέραιναν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, ωστόσο τώρα η κατάσταση είναι καλύτερη.

Στην περιοχή, παρά την ύφεση της φωτιάς, συνεχίζουν να επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 6 αεροσκάφη, συνολικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα