Νεαρός αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του ... τον βρήκαν οι γονείς του

Από χθες η Κομοτηνή βρίσκεται σε αναταραχή, ύστερα από τα δυσάρεστα νέας της αυτοκτονίας ενός νεαρού κατοίκου της Κομοτηνής. Ο 27χρονος με καταγωγή από τον Πολύανθο, διένεμε στην οδών Σπετσών 2-4, μαζί με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία γειτόνων, τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου 29 Απριλίου, ο νεαρός εκπυρσοκρότησε δυο κροτίδες, στους διαδρόμους της πολυκατοικίας. Οι γείτονες ανησύχησαν από τον ήχο και κάλεσαν τους συγγενείς πίσω στο διαμέρισμα. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες απογευματινές ώρες, οι γονείς του προσπάθησαν να εισέλθουν στην κρεβατοκάμαρα του 27χρονου, ο οποίος είχε κλειδωθεί σε αυτή. Όταν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, έγιναν μάρτυρες του ειδεχθέστατου σκηνικού της αυτοκτονίας του γιου τους, δια απαγχονισμού. Ο νεαρός φέρεται πως χρησιμοποίησε μια ζώνη, για την πράξη της αυτοκτονίας, την οποία και είχε κρεμάσει από ψηλό αντικείμενο.

Σήμερα Κυριακή 30 Απριλίου, περί της 12:00, ξεκίνησε η νεκροψία-νεκροτομή, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, την οποία διενεργεί ο έγκριτος ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης. Πιο σαφή αποτελέσματα της νεκροψίας θα υπάρξουν περί τις 14:00.

Για λόγους ευπρέπειας, δεν δημοσιοποιούμε το ονοματεπώνυμο του νεαρού αυτόχειρα.

xronos

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα