Ανοιχτά σήμερα Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα

Ανοικτά θα είναι σήμερα Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Η αγορά θα λειτουργεί με εορταστικό ωράριο και τη Μεγάλη Εβδομάδα, έως και τη Μεγάλη Πέμπτη ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξει στη μία το μεσημέρι και θα κλείσει στις εννέα το βράδυ. Το Μεγάλο Σάββατο τα μαγαζιά θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα 17 Απριλίου η αγορά θα μείνει κλειστή και από την Τρίτη 18 Απριλίου θα επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της.

Aναλυτικότερα

Μ. Δευτέρα 9:00 – 21:00
Μ. Τρίτη 9:00 – 21:00
Μ. Τετάρτη 9:00 – 21:00
Μ. Πέμπτη 9:00 – 21:00
Μ. Παρασκευή 13:00 – 19:00
Μ. Σάββατο 9:00 – 15:00

Απεργούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι


Στην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στον κλάδο του εμπορίου σήμερα Κυριακή 9 Απριλίου προχώρησε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (OIYE).

Όσο η κυβέρνηση εξακολουθεί να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της για κατάργηση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων τόσο οι εργαζόμενοι και τα σωματεία στο εμπόριο θα επιμένουν να κινητοποιούνται, να αντιστέκονται και να απεργούν, τονίζει η ΟΙΥΕ, καλώντας τα σωματεία της, τους εργαζόμενους, τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην απεργία.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, η κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων καταστρέφει την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πάνω απ΄ όλα τους εργαζόμενους είτε στέλνοντάς τους στην ανεργία είτε καταστρέφοντας κάθε δικαίωμα που τους έχει απομείνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα