Ασελγούσε σε μαθήτριες παριστάνοντας τον αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφορούσε γύρω από σχολεία σε γειτονιές του κέντρου της Αθήνας με ένα ποδήλατο, εντόπιζε ανήλικα κορίτσια, τα οποία τα ακολουθούσε μέχρι το σπίτι τους και στην είσοδο της πολυκατοικίας τα πλησίαζε.

Δήλωνε αστυνομικός και έλεγε ότι έκανε μία έρευνα, ύστερα από καταγγελία για κλοπή κινητού τηλεφώνου στο σχολείο. Με αυτό το πρόσχημα οδηγούσε τα κορίτσια σε σκοτεινό σημείο της πολυκατοικίας, όπου προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είχαν από δύο θύματά του την περιγραφή του σωματότυπου, αλλά κυρίως τον τύπο και τη μάρκα του ποδηλάτου, που χρησιμοποιούσε ο δράστης. Κατάφεραν να τον εντοπίσουν και τον συνέλαβαν.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν διαπιστώσει ότι έχει ασελγήσει σε έξι κορίτσια, ηλικίας 11 έως 17 ετών, αλλά αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι τα θύματά του είναι πολλαπλάσια. Για αυτό, άλλωστε, ήδη έχουν ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του.

Ο 33χρονος έχει εκτίσει ποινή έξι μηνών για βιασμό ενήλικης και πέντε μηνών για ληστεία στις φυλακές Τρίπολης και Μαλανδρίνου αντίστοιχα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι οι αστυνομικοί σε καμία περίπτωση δεν κάνουν σωματικές έρευνες σε παιδιά και γενικότερα δεν τα... ανακρίνουν, χωρίς την παρουσία γονέα ή κηδεμόνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα