Φονικό στο Μοσχάτο: Η μοιραία γυναίκα μιλά για τον παραολυμπιονίκη

Η γυναίκα που αποτέλεσε, όπως όλα δείχνουν, την πέτρα του σκανδάλου στο φονικό που διέπραξε ο 39χρονος παραολυμπιονίκης αποκαλύπτει στην κατάθεση της στην αστυνομία λεπτομέρειες για το θυελλώδες διαζύγιο της αλλά και τη σχέση της με τον κατηγορούμενο (Δείτε όλη την κατάθεση στο συνημμένο αρχείο).

Όπως λέει με τον πρώην σύζυγο της είχαν προβλήματα γιατί εκείνος είχε "προβλήματα που δημιουργούνταν λόγω του μυαλού του (...) εκείνος λειτουργούσε περίεργα αλλά δυστυχώς επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του κάποια πράγματα δεν τα έβλεπα".

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως είχε διακόψει την σύντομη ερωτική σχέση της με τον παραολυμπιονίκη για την οποία ο πρώην σύζυγος της και θύμα είχε μάθει καθώς την παρακολουθούσε αφού, όπως ισχυρίζεται είχε παγιδέψει το σπίτι και το αυτοκίνητο της με κοριούς.

Επιπλέον, στην κατάθεση της περιγράφει ένα σοκαριστικό περιστατικό όταν όπως λέει ο πρώην σύζυγος της, της πέρασε χειροπέδες και την απείλησε με όπλο.

"Με το που μπήκε μέσα μου έβαλε χειροπέδες και ένα πιστόλι στο κεφάλι και μου είπε: 'Σήμερα τελείωσαν όλα, από εδώ μέσα δεν θα βγεις ζωντανή. Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω και τον μ...α που γ...σαι και τη μάνα του'. Τον πήρα με το καλό και με άφησε.

Πριν με αφήσει όμως με ανάγκασε να στείλω μήνυμα στον κατηγορούμενο και να του γράψω: 'Σβήσε το κινητό μου δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί σου'. Μόλις έστειλα το μήνυμα με πήρε τηλέφωνο ο 39χρονος , το σήκωσε ο πρώην σύζυγος μου και του είπε ότι δεν θέλω να έχω καμία επικοινωνία μαζί του. Ο 39χρονος του είπε, ότι αν δεν το έλεγα εγώ αυτό δεν θα το πίστευε και έτσι εγώ φώναξα να με ακούσει: 'Αυτό που σου λέει είναι σωστό'. Μόλις με άφησε την ίδια ημέρα είπα στον κατηγορούμενο τι ακριβώς είχε γίνει και τις απειλές του πρώην συζύγου μου για αυτόν και την οικογένειά του.

Για αυτό το λόγο το βράδυ της ίδιας ημέρας πήγα με τον αδελφό μου στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτο για να καταγγείλω αυτό που είχε γίνει.

Τον κατηγορούμενο τελευταία φορά τον είδα την Μεγάλη Παρασκευή του 2016, όταν κλήθηκε για να καταθέσει για την επικοινωνία που είχε με εμένα και το θύμα, την Μεγάλη Δεύτερα. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του. Μάθαινα όμως ότι οι δυο άνδρες μιλάνε και αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε.

Δεν ξέρω τι λέγανε μεταξύ τους, όμως όσες φορές είχα συναντήσει τυχαία τον πρώην σύζυγο μου στο σχολείο των παιδιών μου έλεγε ότι με τον κατηγορούμενο τα λένε και ότι του έχει εκμυστηρευτεί πράγματα. Απ’ όσο καταλάβαινα δηλαδή ο κατηγορούμενος και το θύμα δεν είχαν καμία διένεξη μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είχε πει ή ο ένας ή ο άλλος ότι είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. Πως φτάσαμε σήμερα σε αυτό το σημείο πράγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.

Ακόμη και τώρα δεν έχω πιστέψει αυτά που μου λέτε. Με τον πρώην σύζυγο μου μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπώ. Μάλιστα, σε όσους έλεγα ότι ακόμη τον αγαπώ μου έλεγαν ότι είμαι τρελή γιατί δεν είναι φυσιολογικό για όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας να έχω αισθήματα για αυτό τον άνθρωπο...".

Κατάθεση γυναίκας

news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ