Μητέρα Ολυμπίας: Η μικρή μου ζητούσε να μη βάλω το μπαμπά της φυλακή

Ο θάνατος της 22χρονης Ολυμπίας Μάντζιου, μητέρας ενός μωρού μόλις 6 μηνών, τον Απρίλη του 2006 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η κοπέλα είχε ξυλοκοπηθεί από τον δράστη που στην συνέχεια την είχε πνίξει με το σεντόνι του κρεβατιού τους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Η ώρα της κρίσης του 40χρονου κατηγορούμενου αστυνομικού έφθασε, με την εισαγγελέα να προτείνει την αθώωσή του, γεγονός που εξόργισε τους συγγενείς του θύματος.

Η μητέρα της άτυχης Ολυμπίας μιλά για πρώτη φορά στην Tatiana Live για την κόρη της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, την ανάγκη της να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και την απόφασή της να μην παραβρεθεί στο δικαστήριο για να καταθέσει. “Η εγγονή μου από πέντε χρόνων, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά και μου ζητούσε να μην βάλω τον μπαμπά της στη φυλακή. Γι' αυτό δεν πήγα στο δικαστήριο, για να μην την στεναχωρήσω την μικρή. Τώρα είναι εντεκάμιση χρόνων και προσπαθεί να σώσει τον μπαμπά της”.

Μιλώντας για τη σχέση της κόρης της με τον δράστη είπε: “Την ζήλευε πάρα πολύ την κόρη μου και αυτό δεν μπορούσα να το καταλάβω και δεν της φερόταν καλά... Την έκανε να κλαίει. Ήταν αυταρχικός, δεν ήθελε εμένα και τον άντρα μου και ξέσπαγε στο παιδί. Δεν ήταν ευτυχισμένοι” και συμπλήρωσε: “Το παιδί μου το πήγαν νεκρό στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί, είχα παγώσει...”

Δες το video από την εκπομπή Tatiana live:

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα