Στην Βουλγαρία κάτω από άκρα μυστικότητα αποτεφρώθηκε ο 24χρονος Γιώργος

Η οικογένεια Βακάκη επέλεξε να είναι απόλυτα απομονωμένη στον αποχαιρετισμό του γιου τους Γιώργο ... Δεν άφησαν ούτε φίλους και συγγενείς να είναι κοντά τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Στη Βουλγαρία, χθες, γράφτηκε η τελευταία λέξη του δράματος που ζει από την Κυριακή η οικογένεια του Γιώργου Βακάκη... καθώς η σορός του μεταφέρθηκε στη γειτονική χώρα για αποτέφρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικογένεια Βακάκη ταξίδεψε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Βουλγαρία για το τελευταίο αντίο στον βενιαμίν της. Το αυτοκίνητο με τη σορό του Γιώργου Βακάκη ξεκίνησε την Τετάρτη το ταξίδι προς τη Βουλγαρία, η οικογένεια διανυκτέρευσε στην Αθήνα και την Πέμπτη με αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας μετέβη στη Σόφια για την τελετή αποτέφρωσης.

Η τελετή διήρκεσε δυο ώρες, με τον Απόστολο Βακάκη και την οικογένεια του, να αποχαιρετούν τον «Τζώρτζη» τους, όπως τον αποκαλούσαν. Στη συνέχεια, αφού παρέλαβαν την τεφροδόχο, επέστρεψαν στην Αθήνα, προκειμένου όπως οι ίδιοι έχουν πει με ανακοίνωση τους να «διαχειριστούν το αδιανόητο και να ζήσουν με το αφόρητο».

Η κηδεία του 24χρονου νεαρού έγινε την Τετάρτη από τον Ιερό Ναό στο Κοιμητήριο Βύρωνα. Η τελετή ήταν απολύτως κλειστή, καθώς εκεί ήταν μόνο ο Απόστολος Βακάκης, η μητέρα του νεαρού, οι δύο αδελφές του και δύο ακόμη άτομα από το στενότατο οικογενεικό περιβάλλον, οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον Τζώρτζη τους σε ένα λευκό φέρετρο στολισμένο με λουλούδια. Στη συνέχεια, η νεκροφόρα αναχώρησε για την Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί φίλους και συγγενείς που θέλησαν να είναι κοντά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες, αποτρέποντάς τους ευγενικά να τους επισκεφθούν, προτιμώντας να διαχειριστούν το πένθος μόνοι τους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα