Κομοτηνή: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 6χρονου από έναν 15χρονο

Φρικτό θάνατο βρήκε όπως όλα δείχνουν ο 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ. Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 6χρονου από τον 15χρονο σοκάρουν.

Ο 15χρονος δράστης ομολόγησε την εγκληματική του ενέργεια, στο 6χρονο αγόρι, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Δευτέρας, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 15χρονος ομολόγησε και τον βιασμό του 6χρονου αγοριού και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσως.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του άτυχου 6χρονου αγοριού που ήταν κωφάλαλο, είχαν χαθεί το βράδυ της περασμένης Kυριακής και οι γονείς του το αναζητούσαν.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως και ο δράστης που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και από εδώ και πέρα θα αναλάβει η δικαιοσύνη, είναι και αυτός κωφάλαλος, ενώ φαίνεται να έχει πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν δύο μήνες.

Ο δράστης ένας 15χρονος με βίαιο παρελθόν, που το 2016 είχε επιχειρήσει να βιάσει έναν ανήλικο, ομολόγησε πως στραγγάλισε και βίασε τον 6χρονο. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί  νεκροψία-νεκροτομή στην σωρό του άτυχου Μεχμεταλή Σεζάλ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αλλά και να επιβεβαιωθούν ή όχι οι ισχυρισμοί του 15χρονου καθ' ομολογία δράστη.

Μόλις ο δράστης ομολόγησε και μαθεύτηκε πως ο 6χρονος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα σκεπασμένος με μπουφάν και κομμάτι από κουρτίνα για να μην εντοπιστεί, ο παππούς του ξέσπασε. «Σε εμάς δεν έλεγε τίποτε μονάχα όταν τον πήρε η Αστυνομία τα είπε όλα».

Μετά το περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κάτοικοι της συνοικίας άρχισαν να μιλούν αποκαλύπτοντας στοιχεία για τον ανήλικο δράστη.

Σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι του μουσουλμανικού οικισμού ο 15χρονος ο οποίος είναι και αυτός κωφάλαλος όπως και το 6χρονο θύμα του, είχε πέσει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και για το λόγο αυτό είχε φύγει πριν από λίγο καιρό από το χωριό που διέμενε και είχε εγκατασταθεί στην Κομοτηνή με την αδελφή του.

Το άτυχο παιδί εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι, 200 μέτρα μακριά από το σημείο που τον είχαν δει ζωντανό για τελευταία φορά. Το παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα ακοής και ομιλίας, το ίδιο και ο 15χρονος δολοφόνος τους. Ο δράστης παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή τις αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του 6χρονου από το βράδυ του Σαββάτου. Οι αστυνομικοί έστρεψαν τις έρευνές τους γύρω από τον 15χρονο από την πρώτη στιγμή καθώς μόλις πέρσι είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν ανήλικο.

Ο 15χρονος αρνούνταν πεισματικά κάθε σχέση με την υπόθεση, αλλά τελικά παραδέχτηκε την ενοχή του, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους της δολοφονίας του 6χρονου. Μάλιστα ο δράστης ήταν εκείνος που οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σεζάλ.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς ο 6χρονος ήταν δεμένος χειροπόδαρα με κουρτίνα και ένα μπουφάν, φέροντας εμφανή σημάδια σε λαιμό, αυχένα και άνω χείλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα