Ηράκλειο: Θρίλερ με τη δολοφονία του επιχειρηματία. Χτυπήθηκε μέχρι θανάτου

Ηράκλειο: Θρίλερ με τη δολοφονία του επιχειρηματία. Χτυπήθηκε μέχρι θανάτου

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της δολοφονίας του 40χρονου επιχειρηματία στην περιοχή της Ροδιάς στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη λύση του αινίγματος για τις συνθήκες αλλά κυρίως τους λόγους για τους οποίους ο 40χρονος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση καταδεικνύουν ότι ο 40χρονος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, δέχθηκε άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο πρόσωπο με άγνωστο αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν το αυτοκίνητό του, ο εντοπισμός του οποίου υπήρξε και η αφορμή για να βρεθεί η σορός του.

Στο επίκεντρο των ερευνών, βρίσκονται όλοι εκείνοι οι οποίοι αποτελούσαν το περιβάλλον του στο Ηράκλειο, όπου και διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η μόνιμη κατοικία του ήταν στην Αθήνα, όπου ζούσε με τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους.

Ο άτυχος άνδρας ήταν προγραμματιστής και διατηρούσε επιχείρηση επισκευής και συντήρησης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Λόγω της εργασίας του, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε εγκατασταθεί στο Ηράκλειο, έχοντας ενοικιάσει ένα διαμέρισμα. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό από τους συγγενείς του στην Αθήνα, τον πατέρα του και τη σύντροφό του, ο 40χρονος είχε κλείσει ένα επαγγελματικό ραντεβού την περασμένη Πέμπτη και έκτοτε τα ίχνη του χάνονται.

Οι δικοί του μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί του είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά, δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι πρώτες έρευνες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτού του, που είχε εγκαταλειφθεί ανασφάλιστο στην περιοχή της Ροδιάς αποτέλεσε το πρώτο κακό προμήνυμα για την τύχη του 40χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε σε αρκετή απόσταση από το όχημα σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς το πρωί της Τρίτης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο 40χρονος να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο από τον τόπο που βρέθηκε το πτώμα του και στη συνέχεια στην προσπάθεια του δράστη να «ξεφορτωθεί» τη σορό του, να τη μετέφερε με το ίδιο του το αυτοκίνητο στη Ροδιά όπου και την εγκατέλειψε μέσα στις λάσπες και τα νερά.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση θεωρούν ότι τη λύση του μυστηρίου θα τη δώσει το ίδιο το αυτοκίνητο του θύματος.

cretapost

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: