Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Ομολόγησε ότι την σκότωσε λόγω ζήλιας

Προφυλακίστηκε ο δράστης που τα ομολόγησε όλα - Για διπλό κίνητρο, ερωτικό και πολιτικό, έκανε λόγο ο συνήγορός του - «Δεν έχει τελειώσει ακόμη η έρευνα... Η υπόθεση έχει σοβαρές προεκτάσεις», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας, Θέμης Σοφός.

Για περισσότερες από τρεις ώρες απολογούνταν, ενώπιον του ανακριτή, ο 39χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης ψυχιάτρου στη Λαμία. Ενώ στην αρχή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, στη συνέχεια, με τον δικό του χειμαρρώδη και ιδιαίτερο τρόπο, όπως είπε ο συνήγορός του,τα ομολόγησε όλα.

Ο 39χρονος υποστήριξε ότι είχε σχέση με την παιδοψυχίατρο. Το μοιραίο βράδυ, εκείνη του ζήτησε να διακόψουν, ενώ αντίθετα ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει μαζί της και μάλιστα της είχε ζητήσει να κάνουν και παιδιά μαζί.

Επίσης εξοργίστηκε γιατί, όπως ο ίδιος είπε, ανακάλυψε ότι η 45χρονη παιδοψυχίατρος είχε και άλλη παράλληλη σχέση. Πέρα από αυτό, ήταν και κάτι ακόμη, που θόλωσε το μυαλό του όπως είπε. Η Θώμη του ανακοίνωσε ότι θα συνέχιζε τη δράση της για τον φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" χωρίς αυτόν, αφού πριν λίγες μέρες τον είχαν καθαιρέσει από Πρόεδρο της περιφερειακής ενότητας.

Ο δολοφόνος ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον αδελφό της Θώμης, Κώστα Κουμπούρα, με τον οποίο, όπως είπε, είχε φιλική σχέση και είπε μάλιστα ότι του αξίζει η θανατική ποινή γι΄αυτό που έκανε, αφού όπως είπε, (πάντα με τον δικό του τρόπο), «δεν μπορείς να αφαιρέσεις μια ζωή, την οποία δεν μπορείς να αντικαταστήσεις»

Ο συνήγορός του Λεωνίδας Κουμπούρας μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα όσα είπε στην απολογία του ο δράστης ο οποίος μάλιστα έβλεπε δαίμονες και δράκους, ενώ αποκάλυψε πως κατέθεσε και αίτημα ψυχιατρικής εξέτασης για τον πελάτη του.

Δείτε το βίντεο:

Άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνει η πλευρά της οικογένειας της Θώμης Κουμπούρα. Πρόκειται για μια υπόθεση με πολύ σοβαρές προεκτάσεις, οι οποίες θα φανούν στην εξέλιξη της διαδικασίας, είπε μεταξύ άλλων ο ένας από τους συνηγόρους της οικογένειας. «Ερευνώνται πολύ σοβαρά στοιχεία στη δικογραφία αυτή. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η έρευνα...» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θέμης Σοφός, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ασφάλεια Λαμίας για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην υπόθεση.

Στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την απολογία και ομολογία του δράστη, μίλησαν και τα αδέλφια της Θώμης, καθώς επίσης και η έτερη συνήγορος της οικογένειας Κουμπούρα, Ελευθερία Ψύλλου, που όπως είπε, είχε προσωπική σχέση με την Θώμη.

lamiareport