Αναστάτωση από υποψία πειρατείας στη Σαλαμίνα

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο στο ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο Πέραμα - Σαλαμίνα, όταν ένας ένοπλος επιβιβάστηκε σε αυτό και σήμανε συναγερμός για πειρατεία.

Τόσο η αστυνομία, όσο και το λιμενικό, διαψεύδουν τα περί πειρατείας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άγνωστος άνδρας έκλεψε με την απειλή όπλου ένα τζιπ από το λιμάνι του Περάματος και επιβιβάστηκε με αυτό στο ferry boat προκειμένου να διαφύγει.

Από το πρωί, σε εξέλιξη είναι αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Περάματος για τον εντοπισμό του αγνώστου και ενός συνεργού του, που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε αξιόποινες πράξεις.

Μάλιστα, μετά από έφοδο σε σπίτι ο συνεργός του συνελήφθη, ενώ ο δράστης της δήθεν πειρατείας κατάφερε να διαφύγει.

Το λιμάνι αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου.

Επιχείρηση για τον εντοπισμό ληστή, ο οποίος απείλησε με όπλο ιδιοκτήτη τζιπ και διέφυγε με αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πέραμα.

Αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες από τους επιβάτες ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο Παλούκια-Σαλαμίνα ότι ο ένοπλος εισέβαλε σε οχηματαγωγό πλοίο, που εκτελεί το δρομολόγιο Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Η είδηση ωστόσο διαψεύστηκε από αστυνομία και λιμενικό.

Σύμφωνα με πηγές, από το πρωί εξελίσσεται μία επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής στο Πέραμα για τον εντοπισμό δύο κακοποιών. Μετά από έρευνα που έγινε σε σπίτι, στο βουνό, συνελήφθη ο ένας από τους δύο καταζητούμενους για ληστεία, ενώ ο δεύτερος διέφυγε με τζιπ, το οποίο εγκατέλειψε στη Λεωφόρο Ειρήνης, στο Πέραμα.

Όλη η περιοχή γύρω από το λιμάνι του Περάματος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα