Μπήκε στο γραφείο συμβολαιογράφου και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ

Τον περασμένο Μάρτιο η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου είχε συγκλονιστεί από την απόπειρα δολοφονίας γνωστού συμβολαιογράφου της πόλης. Τότε ο δράστης με την καραμπίνα στα χέρια μπήκε μέσα στο γραφείο, σταμάτησε στον προθάλαμο, σήκωσε την καραμπίνα και πυροβόλησε τον συμβολαιογράφο.

Το θύμα στάθηκε τυχερό, αφού εκείνη την ώρα είχε στρίψει την καρέκλα του, με αποτέλεσμα να αποφύγει τα σκάγια, ωστόσο τραυματίστηκε από την τζαμαρία που έγινε κομμάτια από τον πυροβολισμό. Αν και οι γείτονες πετάχτηκαν αμέσως έξω κανείς δεν είδε τον δράστη που είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρπενησίου μετά από πολύμηνη μεθοδική έρευνα κατάφεραν να φτάσουν στον 37χρονο, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, ωστόσο οι εργαστηριακές έρευνες φέρεται να "έδειξαν" ότι ο 37χρονος είναι αυτός που πυροβόλησε εκείνο το βράδυ τον 68χρονο συμβολαιογράφο.

Ο 37χρονος τελικά οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και μετά από μια εξαντλητική και πολύωρη ανάκριση που κράτησε από τις 2:00΄ χθες το μεσημέρι μεχρι τις 2:00΄ σήμερα τα ξημερώματα, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Lamiareport

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ