Τραγωδία στην Κηφισίας: Νεκρός σε τροχαίο ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο από την είδηση πως σκοτώθηκε ο Λάμπρος Χαβέλας.

Σοκαρισμένη η δημοσιογραφική κοινότητα από τον θάνατο του 40χρονου δημοσιογράφου, Λάμπρου Χαβέλα. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του νωρίτερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 12:30, ο δημοσιογράφος βρισκόταν με την μηχανή του στον οδό Ολυμπιονικών, παράδρομο της οδού Κηφισίας, στο ύψος του Νέου Ψυχικού. Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά, έκανε έναν δεξί ελιγμό προκειμένου να μπει στον παράδρομο και να στρίψει δεξιά στην Αγίου Γεωργίου. Στη συμβολή των οδών, παρέσυρε την μηχανή του δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήδη ο 40χρονος είχε καταλήξει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Η ΕΣΗΕΑ για την απώλεια του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ., σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του δημοσιογράφου σε παράδρομο της Λεωφ. Κηφισίας και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου. Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια και πάθος τη δημοσιογραφία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα