Καλά τα νέα για τον 7χρονο που χτυπήθηκε από σκάφος στη Ζάκυνθο

Καλά νέα για τον επτάχρονο Θοδωρή από τη Ζάκυνθο που τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι από ακυβέρνητη λέμβο το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου στην παραλία Τσιλιβί. Ο επτάχρονος που νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, χθες (17/08/2016-18.00) πήρε εξιτήριο και θα μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε ο γιατρός του επτάχρονου Ανδρέας Ηλιάδης, «ο μικρός αγωνίστηκε και κέρδισε τη ζωή του». Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ο ανήλικος στην κλινική που θα μεταφερθεί θα τύχει της φροντίδας και των υπηρεσιών ειδικών ώστε να συνεχισθεί η αποθεραπεία του.

Ο επτάχρονος Θόδωρής είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ της 23ης Ιουλίου όπου έιχε υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Το περιστατικό είχε συμβεί, όταν ένα ακυβέρνητο σκάφος, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία. Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβαίνοντας να μπορεί να το ελέγξει.

Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και το σκάφος εντελώς ακυβέρνητο κατευθύνθηκε προς τη στεριά όπου χτύπησε πολύ σοβαρά τον επτάχρονο μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουόμενων.

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα