Δήμαρχος Μήλου: Ανεπιθύμητοι όσοι ψήφισαν αύξηση ΦΠΑ στα νησιά

Με αφορμή το περιστατικό με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Κέντρου Πρόληψης Υγείας Μήλου, ο δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος Δαμουλάκης μιλώντας στο enikος.gr χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους στη Μήλο όσους βουλευτές ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.  "Αυτό αποτελεί όμοφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου" λέει ο κ. Δαμουλάκης χαρακτηρίζοντας την αύξηση του ΦΠΑ ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Ο δήμαρχος Μήλου έπειτα από μια σύντομη ομιλία στα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης Υγείας της Μήλου αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με το δημοτικό συμβούλιο, λόγω της παρουσίας του κ. Κουρουμπλή στον χώρο.

Όπως είπε ο κ. Δαμουλάκης στο enikος.gr την ίδια στάση αναμένεται να κρατήσει και στις επόμενες εκδηλώσεις στο νησί, σήμερα και αύριο, στις οποίες θα παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών.

"Θα το ακούει συνέχεια όπου και να πηγαίνει" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δαμουλάκης.Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον Κουρουμπλή ο Δήμαρχος Μήλου

Στη Μήλο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής στις εκδηλώσεις του Δήμου για τα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης Υγείας.

Σύμφωνα με το milosvoice.gr ο κ. Κουρουμπλής βρέθηκε απέναντι σε ένα ψυχρό ακροατήριο από το οποίο απουσίαζαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Ο δήμαρχος, Γεράσιμος Δαμουλάκης στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι εκτελεί την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές που ψήφισαν την αύξηση του ΦΠΑ είναι ανεπιθύμητοι στη Μήλο.

Μετά την ομιλία του ο κ. Δαμουλάκης αποχώρησε από την αίθουσα ενώ τον ακολούθησαν  ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Καμακάρης και οι αντιδήμαρχοι Σοφία Βαμβακάρη και Ζαμπέτα Τούρλου και στη συνέχεια οι δήμαρχοι άλλων περιοχών οι οποίοι συμμετέχουν στο 12ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων που διεξάγεται στη Μήλο.

Δείτε το βίντεο από την ομίλια του δημάρχου στα εγκαίνια:

miloslife

milosvoice

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: