Χανιά: Προσπάθησε να αμυνθεί η άτυχη 88χρονη πριν δολοφονηθεί

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο της 88χρονης γυναίκας, που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Χώρα Χανίων, καθώς όπως όλα δείχνουν ο θάνατος ήταν αργός και βασανιστικός.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής που έκανε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο θάνατος της γυναίκας επήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών καθώς ο δράστης ή δράστες, της έφραξαν το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που μίλησε στο ekriti.gr αυτό το οποίο συνέβη στην άτυχη γυναίκα είχες διάρκεια καθώς όπως λέει, αυτά δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η άτυχη ηλικιωμένη, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χτυπηθεί στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ χαρακτηριστικό είναι το χτύπημα που φέρει στο ένα της μάτι.

Η 88χρονη προσπάθησε όπως λέει ο ιατροδικαστής να αμυνθεί ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο κ. Παπαδομανωλάκης αναφέρει επίσης ότι η γυναίκα δεν φέρει ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Αναφορικά με το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος, ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για βραδινές ώρες του Σαββάτου.

ekriti

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα