Αυτός είναι ο 52χρονος που φέρεται να ασελγούσε σε ανιψιές του

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 52χρονου ναυτικού από την Ελευσίνα, ο οποίος κατηγορείται ότι νάρκωνε δύο ανιψιές του, μαθήτριες δημοτικού, προκειμένου να ξεσπά πάνω τους τις αρρωστημένες ορμές του, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

Ο κατηγορούμενος παιδόφιλος Ελευθέριος Μπόθος του Ιωάννη, που γεννήθηκε στη Γερμανία, φέρεται ότι πρόσφερε γάλα ή ρόφημα κακάο με υπνωτικό στην 11χρονη κόρη της πρώτης του εξαδέλφης και ανενόχλητος ασελγούσε εις βάρος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού, ο ναυτικός έπαιρνε στο σπίτι του την ανήλικη για να την προσέχει, όταν η ίδια έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που έλαβαν καταθέσεις από συγγενείς διαπίστωσαν γρήγορα ότι ο 52χρονος, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων κατά συνήθεια, έκανε το ίδιο πριν από οκτώ χρόνια στη 12χρονη κόρη της αδελφής του!

Από τις Αρχές εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει ασελγήσει εις βάρος κι άλλων παιδιών, γι' αυτό δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του. Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την έρευνα και καλεί τους πολίτες για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2106476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 2106411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα