Αποζημίωση-μαμούθ για τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου στη Μύκονο

Αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ επιδικάστηκε στην οικογένεια του 32χρονου Κύπριου Βαγγέλη Πέππου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από το Super Paradise της Μυκόνου. Παράλληλα, θα λαμβάνει για τουλάχιστον δύο χρόνια 1.000 ευρώ μηνιαίως!

«Είναι το μεγαλύτερο ποσό προσωρινής αποζημίωσης που έχει επιδικαστεί ποτέ, και μάλιστα είναι άμεσα εκτελεστέο. Δεν επιδέχεται ούτε έφεση ούτε αναίρεση ούτε κανένα ένδικο μέσο» είπε στην «Espresso» ο συνήγορος της οικογένειας του άτυχου Κυπρίου Βαγγέλης Γεωργακόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα χρήματα από τους εμπλεκομένους, αναμένεται η άμεση κατάσχεση στην επιχείρηση του γνωστού μυκονιάτικου κλαμπ, αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών. Οπως αναφέρεται στην απόφαση 1715/2016 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2016, τα εμπλεκόμενα πρόσωπα υποχρεούνται να καταβάλουν «εις ολόκληρον ο καθένας τους στην αιτούσα (σ.σ.: τη σύζυγο του 32χρονου Αφροδίτη Κλεάνθους) α) ως δικαστική συμπαραστάτρια του παθόντος συζύγου της Ευάγγελου Πέππου το ποσό των 267.660 ευρώ για τα νοσήλια και το ποσό των 15.000 ευρώ για τα έξοδα του συνοδεύοντος προσώπου και β) ατομικά στην ίδια το ποσό των 1.080 ευρώ».

Ο Βαγγέλης Πέππος, πατέρας ενός αγοριού, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη, ενώ η σύζυγός του κατάφερε να κερδίσει την αγωγή των ασφαλιστικών μέτρων με την αποζημίωση-μαμούθ, και τώρα ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του άτυχου άνδρα από το νοσοκομείο της Λευκωσίας σε κέντρο αποκατάστασης στην Ιερουσαλήμ. «Εύχομαι η θεραπεία που θα ακολουθήσει να συμβάλει στην αποκατάστασή του και τη βελτίωση της υγείας του. Ο αγώνας του συνεχίζεται σε κάθε επίπεδο» πρόσθεσε o κ. Γεωργακόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα