Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία σε Έδεσσα, Φλώρινα και Άργος Ορεστικό

Αργότερα θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία στην ορεινή Έδεσσα, αλλά και τη Φλώρινα και το Άργος Ορεστικό, όπως ανακοινώνουν οι αντίστοιχοι δήμοι, λόγω της επικράτησης χαμηλών θερμοκρασιών.

Συγκεκριμένα, η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του ορεινού όγκου του Δήμου Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί. Η απόφαση αφορά τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία όλης της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας και των οικισμών Άγρα, Νησίου, Βρυττών, Καρυδιάς, Κερασιάς, Αγίας Φωτεινής της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας.

Εξάλλου, με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, την Τετάρτη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:00 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όπως έγινε, άλλωστε, γνωστό, με απόφαση του δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου θα ξεκινήσουν αύριο τη λειτουργία τους στις 09.15.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα