Θεσσαλονίκη: 14χρονη καταγγέλλει για βιασμό τον πατέρα της

Τον εφιάλτη που βίωνε επί πέντε ολόκληρα χρόνια στα χέρια του ίδιου της του πατέρα αποφάσισε να βγάλει από τα βάθη της ψυχής της μια ανήλικη μαθήτρια, η οποία κατέφυγε την περασμένη εβδομάδα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι, όταν άκουσαν το 14χρονο κορίτσι να αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια ότι από την περίοδο 2010 - 2011 ο πατέρας της ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της και ότι δεν άντεχε πια να κουβαλάει αυτό το βάρος! Οι άνδρες της Ασφάλειας έστειλαν το ανήλικο κορίτσι να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ παράλληλα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του πατέρα βάσει της καταγγελίας που είχε κάνει η κόρη του.

Ο εισαγγελέας που παρέλαβε τη δικογραφία και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτικό ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε τελικά ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 57χρονου (σήμερα) πατέρα της 14χρονης μαθήτριας. Με αυτό ανά χείρας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πήγαν στο σπίτι του 57χρονου και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν πείραξε ποτέ το παιδί και ότι η κόρη του λέει ψέματα, επειδή οι σχέσεις τους δεν ήταν ποτέ καλές και ίδιος ήταν αυστηρός ως πατέρας. Πάντως, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 57χρονος προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Οσον αφορά τη 14χρονη, με απόφαση των δικαστικών λειτουργών μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας κακοποιημένων παιδιών και παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα