Βαγγέλης Πέππος: Μόνο ο θεός μπορεί να βάλει το χέρι του

Με αερομεταφορά αναμένεται να φύγει σήμερα για την Κύπρο ο άτυχος Βαγγέλης Πέππος, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης στη Μύκονο, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένεια του μιας και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, δεν έχει καμία ελπίδα να επανέλθει από το κώμα στο οποίο βρίσκεται. Μπορεί να έχει βγει από την εντατική αλλά τα μάτια του παραμένουν κλειστά. Δίπλα του στήριγμα, εξακολουθεί να βρίσκεται η γυναίκα του, Αφροδίτη Κλεάνθους αλλά και οι στενοί του φίλοι, έχοντας χάσει όλες τις ελπίδες που τους είχαν απομείνει. Ο Βαγγέλης Πέππος είναι ακόμη διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να δηλώνουν σύμφωνα με πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον πως "δεν έχει καμία ελπίδα να επανέλθει. Μόνο ο θεός μπορεί να βάλει το χέρι του".

Ο ξυλοδαρμός του έμελλε να "χτυπήσει" τις καρδιές των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη και σήμερα αυτό που έχει συμβεί. Γι αυτό το λόγο εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η αερομεταφορά του, ενώ οι ίδιες πήγες λένε πως πρόκειται να εξεταστεί περαιτέρω από γιατρούς του εξωτερικού. Αν και εφόσον ξυπνήσει από το κώμα, τότε αναμένεται να οδηγηθεί σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης.

"Έχουμε χάσει κάθε ελπίδα με βάση τα όσα μας λένε οι γιατροί. Είναι σε κώμα ο Βαγγέλης και δεν έχει ξυπνήσει. Γι αυτό και θα φύγουμε σήμερα για Κύπρο για να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους", σημειώνουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του άτυχου 31χρονου. "Οι γιατροί μας λένε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο", προσθέτουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newisit, η οικογένεια του 31χρονου, αναμένεται να καταθέσει νέα ασφαλιστικά μέτρα κατά των ατόμων που συνελήφθησαν άλλα και κατά του κέντρου νυχτερινής διασκέδασης της Μυκόνου, ζητώντας "την τιμωρία των ανθρώπων που οδήγησαν τον Βαγγέλη σε αυτή την κατάσταση".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα