Πάτρα: Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας σε μία ημέρα - Σοκάρουν τα στοιχεία

Σοκάρουν τα στοιχεία που δείχνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα τις αυτοκτονίες και τις απόπειρες να θέσουν τέλος στη ζωή τους κάποιοι συνάνθρωποί μας να αυξάνονται μέρα με την μέρα.

Η κρίση γιγαντώνεται καθημερινά, τα προβλήματα πολλά και ορισμένοι πιστεύουν πως με το να βάλουν τέλος στη ζωή τους βάζουν τέλος στα προβλήματά τους.

Μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα 24ωρο στην Πάτρα σημειώθηκαν τρεις απόπειρες αυτοκτονίας, για να μην αναφέρουμε και τις τετελεσμένες αυτοχειρίες που είχαμε τις δυο προηγούμενες εβδομάδες.

Τα τελευταία περιστατικά

Η τελευταία το απόγευμα της Κυριακής από έναν 23χρονο που πήρε χάπια να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο νεαρός σώθηκε με την έγκαιρη επέμβαση των οικείων του.

Το πρωί της Κυριακής ένας ακόμη άνδρας ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα προσπάθησε να κρεμαστεί. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Παραλίας Πατρών. Και ο 49χρονος σώθηκε διότι γείτονες τον είδαν να προσπαθεί να κρεμαστεί.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου το τρίτο περιστατικό με έναν άνδρας στην περιοχή Κρύα Ιτεών που θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής του προσπαθώντας και αυτός να κρεμαστεί. Έγινε ωστόσο αντιληπτός , κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία και απετράπει και σε αυτή την περίπτωση το μοιραίο.

Πριν τρείς ημέρες (15-10-15) ωστόσο τραγικό ήταν το τέλος για έναν 80χρονος στα Τσουκαλέικα Πατρών. Βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή των Τσουκαλεΐκων κοντά στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους ακριβώς στο ύψος της Παλαιάς Εθνικής οδού.

 

 

dete

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα