Όσα έδειξε το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βίντεο που παρέδωσε χθες στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ομάδα συμφοιτητών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας είδαν στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ενώ όπως διαπιστώθηκε ένα ακόμη άτομο βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

Στο βίντεο μάλιστα ακούγονται γέλια τόσο του Βαγγέλη όσο και των υπολοίπων. Στη συνέχεια η τετράδα των συμφοιτητών του, τον έπιασε και τον πέταξε από το κρεβάτι. Αυτό που θα κάνουν τώρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα και να πάρουν καταθέσεις ενώ αναζητείται και αυτός που βιντεοσκόπησε το περιστατικό.

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με το enikos, θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων που έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τσούκαλης: Πολλά θα 'ρθουν στο φως γιατί ο Βαγγέλης έφυγε άδικα

Ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιακουμάκη, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος παρέδωσε στις αρχές βίντεο – ντοκουμέντο που αφορά στην υπόθεση του 20χρονου Βαγγέλη, είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτό λένε και οι διωκτικές Αρχές, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσούκαλης εκτίμησε πως «πολλά θα 'ρθουν στο φως γιατί αυτό το παιδί έφυγε άδικα».

«Έχω την αίσθηση και τον ευγενή πόθο ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε και άλλα στοιχεία», είπε ο Γιώργος Τσούκαλης, σημειώνοντας πως «ωριμάζουν κάποιοι και θέλουν να βοηθήσουν» στη διαλεύκανση της υπόθεσης που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο ιδιωτικός ερευνητής απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βίντεο που παρέδωσε χθες στις Αρχές.

Όπως είπε για το νέο στοιχείο που προσκόμισε, ενημέρωσε και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε έναν άτυχο έρωτα στα Γιάννενα

Μια άγνωστη πτυχή από την προσωπική ζωή του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φόρτιζε ακόμη περισσότερο τον ευαίσθητο χαρακτήρα του, φέρονται να αποκάλυψαν δύο σπουδαστές, κατά τις πολύωρες καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.
Οι δύο φίλοι του 20χρονου, αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα όσα γνώριζαν, από την στιγμή που ο Βαγγέλης έφυγε από την ζωή και πλέον τα «μυστικά» τους μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του θρίλερ με την τραγική κατάληξη.
Σύμφωνα με το news, οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, πως ο φίλος τους είχε ερωτευτεί, χωρίς ποτέ να της το ομολογήσει, μία κοπέλα στα Ιωάννινα.
Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βαγγέλης τους είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτα του. Όπως φέρονται να έχουν καταθέσει οι δύο σπουδαστές, το γεγονός ότι ο 20χρονος δεν μπόρεσε να βρεθεί σε σχέση με την κοπέλα, βύθισε τον φίλο τους στην στενοχώρια, παρά τις προσπάθειες τους να τον πείσουν πως τίποτε δεν έχει τελειώσει.
Επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Γαλακτοκομική Σχολή, το θέμα απασχολούσε τον Βαγγέλη, όμως μέρα με την μέρα έδειχνε να ήταν ψυχολογικά καλύτερα, μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, 6 Φλεβάρη, δηλαδή την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Σύμφωνα πάντα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει οι δυο σπουδαστές, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Ο έλεγχος προόδου που πήρε τον στενοχώρησε, καθώς φέτος περίμενε μεγαλύτερους βαθμούς, όμως γρήγορα φάνηκε ότι συνήλθε.
Το μεσημέρι έφαγαν όλοι μαζί και ανέβηκαν στα δωμάτια για μεσημεριανή ξεκούραση, ενώ στην συνέχεια ξεκίνησε το μυστήριο της εξαφάνισης.
Αναφορικά με την ενδοσχολική βία, οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι "οι πλάκες" που έκαναν μέσα στην παρέα ήταν, να ρίχνουν "φάπες" ο ένας στον άλλον, ενώ επιβεβαίωσαν πως είδαν περιστατικό βίας εναντίον του Βαγγέλη.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα