Υπόθεση Γιακουμάκη: Απάντηση στις καταγγελίες Αθανασόπουλου

Απάντηση στις σκληρές καταγγελίες του επικεφαλής του κλιμακίου που έκανε τη Διοικητική Εξέταση στην Γαλακτοκομική Σχολή εκ μέρους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέα Αθανασόπουλου, έδωσαν οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, για την υπόθεση Β.Γιακουμάκη.Υπενθυμίζεται  ότι χθες,ο κ. Αθανασόπουλος κατήγγειλε σε τηλεοπτικό σαθμό, πως «κάποιοι στη σχολή δεν ήθελαν να γίνει έρευνα στο εσωτερικό της για τη υπόθεση Γιακουμάκη.

Τώρα να λογοδοτήσουν τα στελέχη της Γραμματείας της Γαλακτοκομικής Σχολής που στις 12 Φεβρουαρίου 2015, απείλησαν ότι θα χυθεί το δικό μου αίμα και του προέδρου του ΕΛΓΟ επειδή ασχοληθήκαμε με την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Να λογοδοτήσουν αυτοί οι άνθρωποι στους γονείς του παιδιού».«Πράγματι στις 12 Μαρτίου, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εμφανίστηκαν κάποιοι συνδικαλιστές από την...

Αθήνα οι οποίοι έλεγαν ότι το πόρισμα μας, εμείς, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος, θέλαμε να ρίξουμε το διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής στη φωτιά και μας είπαν ότι “αν θέλετε να χυθεί αίμα, θα χυθεί το δικό σας αίμα και όχι του διευθυντή μας”» κατήγγειλε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Αθανασόπουλος.

Οι εργαζόμενοι σε σχετική ανακοίνωση τους τονίζουν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζόμενων ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ εκπροσωπείται από τον πρόεδρό του, ο οποίος είναι εξουσιοδοτημένος να εκφράζει τη θέση του Συλλόγου και κανείς άλλος.Στην περίπτωση της συνεδρίασης της Πέμπτης 12 Μαρτίου το ΔΣ του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε αποκλειστικά, όπως λένε, από την Αναπληρώτρια Γραμματέα του.

“Η συγκεκριμένη συνάδελφος ήταν η μόνη εξουσιοδοτημένη να διατυπώσει οποιαδήποτε άποψη εκ μέρους του συλλόγου ή να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια και ουδέποτε είχε κανενός είδους επικοινωνία με τον καταγγέλοντα” επισημαίνουν.

Οι εργαζόμενοι καλούν τον κ. Αθανασόπουλο να υποδείξει συγκεκριμένα το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται και “να μην καταφεύγει σε αόριστες αναφορές, οι οποίες εξυπηρετούν - και το γνωρίζει πολύ καλά - τη γενικευμένη προσπάθεια του συστήματος να αμφισβητήσει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και να απαξιώσει τους εργαζόμενους που συνδικαλίζονται”.

epirusgate

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα