Διευθυντής Γαλακτοκομικής Σχολής: Είχαν ενημερωθεί οι γονείς του Γιακουμάκη

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον Β. Γιακουμάκη συνεχίζονται, ενώ στο τέλος της εβδομάδας, που θα καλυτερεύσει ο καιρός, αναμένεται ειδική ομάδα βατραχανθρώπων από την Πάτρα προκειμένου να ερευνήσει τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Παρελθόν από τη διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων αποτελεί από χθες ο κ. Κώστας Μάντζαρης, στον οποίο χρεώνονται ευθύνες για φαινόμενα bullying με θύμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

O κ.Μάντζαρης, βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου Ιωαννίνων και μίλησε στο δημοσιογράφο Γιώργο Γκόντζο, για την απομάκρυνση του από την θέση του διευθυντή της σχολής, καθώς και για όλα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Ο κ. Μάντζαρης σχολίασε στον τηλεοπτικό σταθμό την απομάκρυνσή του που έγινε με απόφαση του Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, λέγοντας «Σεβαστή η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ΕΛΓΟ Δήμητρα, αναμένω το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη για να δω τι ακριβώς μου καταλογίζεται».

Ο Διευθυντής της σχολής είπε χαρακτηριστικά, "Είχαν ενημερωθεί οι γονείς του Β.Γιακουμάκη,για όλα όσα γνωρίζαμε"

"Συμφωνήσαμε με τους οικείους του, να του αλλάξουμε δωμάτιο"

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το ΔΣ του ΔΗΜΗΤΡΑ θα βρίσκεται στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου θα δει σπουδαστές και προσωπικό, ενώ θα συγκαλέσει και το συμβούλιο των καθηγητών για να συζητηθεί πιθανή επιβολή κυρώσεων σε σπουδαστές με βάση τα ευρήματα της ΕΔΕ.Επιπλέον, την Παρασκευή στα Γιάννενα θα συζητηθούν  τα λειτουργικά προβλήματα της Σχολής.

Ακούστε στο βίντεο τι δήλωσε στη συνέντευξη του ο  κ.Μάντζαρης.

epirusgate

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα