Εύβοια: Τραγικό φινάλε για την 36χρονη αγνοούμενη Μαρία

Δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο - Στην 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση, τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τις 22 Νοεμβρίου, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σήμερα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στην θαλάσσια περιοχή της Λίμνης, στην Βόρεια Εύβοια. - Ο σύζυγος της αναγνώρισε την 36χρονη από την βέρα που φορούσε.

 

Σύμφωνα με το www.eviazoom.gr ηταν λίγο πριν τις 12 όταν η θάλασσα ξέβρασε πτώμα γυναίκας, με τους κατοίκους της Λίμνης να ειδοποιούν άμεσα την αστυνομία και το Λιμεναρχείο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν φόβοι ότι το πτώμα ανήκει στην 36χρονη αγνοούμενη, Μαρία Αλιμπινίση, κάτι που επαληθεύτηκε λίγη ώρα αργότερα.

 

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ενώ η ταυτοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και εργαστηριακά. Ήδη πάντως ο σύζυγος της, αναγνώρισε την 36χρονη από την βέρα που φορούσε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 36χρονη εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, τη νύχτα του Σαββάτου (22-11-2014) όταν η Μαρία Αλιμπινίση, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, επιβιβάστηκε ξαφνικά σε ένα αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

 

Ακολούθησαν έρευνες και Silver Alert για την εξαφάνιση της. Ήταν αδερφή του γνωστού επιχειρηματία Ανέστη Αλιμπινίση και Αντιπρόεδρος της εταιρείας "Άρτος & Ζύμη Αλιμπινίσης ΑΒΕΕ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα