Ηράκλειο: Νέες αποκαλύψεις για την 11χρονη μητέρα. Τι θα γίνει το νεογέννητο

Ο 14χρονος φερόμενος πατέρας του μωρού που γέννησε η 11χρονη φιλοξενούνταν στο σπίτι στις Αγιές Παρασκιές, ωστόσο πριν λίγους μήνες ... έγινε καπνός!

Το κορίτσι, που για την ακρίβεια είναι 11,5 χρόνων, έγινε προχθές το απόγευμα μητέρα, αφού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι με καισαρική τομή. Από το περασμένο καλοκαίρι είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 14χρονου Ρουμάνου, ο οποίος φέρεται να άφησε έγκυο την 11χρονη, που γέννησε την Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κρήτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το κοριτσάκι μόλις 11,5 χρόνων, συνοδευόμενο από μια νεαρή γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα του έφτασαν στα εξωτερικά ιατρεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, επειδή το παιδί είχε έντονους πόνους στην κοιλιά.

Με έκπληξη οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η ανήλικη ήταν… επίτοκος, κυοφορώντας τελειόμηνο νεογνό. Αμέσως το κοριτσάκι μπήκε στο χειρουργείο όπου και γέννησε με καισαρική τομή, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις που η μητέρα είναι κάτω των 15 ετών.

Σύμφωνα με το  www.cretalive.gr μπροστά στα μάτια της 29χρονης γιαγιάς, η11χρονη και ο 14χρονος ήταν ... συγγενείς, πίσω από την πλάτη της έρχονταν ... πιο κοντά! Αυτό διαπίστωσε η 29χρονη τσιγγάνα πριν από λίγους μήνες, όταν όμως ήδη η 11χρονη κόρη της βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η συγγένεια εξ αγχιστείας που συνδέει τα δυο παιδιά (ο 14χρονος είναι γιος της γυναίκας του θείου της 11χρονης) δεν τα εμπόδισε να αναπτύξουν ερωτική σχέση, που μάλιστα "κορυφώθηκε" με τη γέννηση ενός μωρού...

"Έκανε ό,τι έκανε... Η σχέση ήταν κρυφή, πίσω από την πλάτη μου και την έμαθα πριν από 7 μήνες" - είπε η 29χρονη γιαγιά, η οποία κοιτάζει μπροστά κι εμφανίζεται πρόθυμη να μεγαλώσει το μωρό σαν δικό της. "Δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω" - λέει, ενώ ταυτόχρονα προχωράει τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος του 14χρονου για την πράξη του. "Προχωράω τη μήνυση για να τιμωρηθεί, δεν είναι και λίγο αυτό που έγινε" - λέει.

Ο 14χρονος πάντως, όταν η 29χρονη πριν λίγους μήνες υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, έγινε "καπνός" κι επέστρεψε στη Ρουμανία για να αποφύγει τη σύλληψη.

"Από πλευράς υγείας η μητέρα είναι πολύ καλά. Και το νεογέννητο που βρίσκεται στην ομάδα νεογνών είναι πολύ καλά" - είπε ο διοικητής ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης, τονίζοντας ότι μετά τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, με την 11χρονη ασχολήθηκε ψυχίατρος και παιδοψυχίατρος, ενώ με έγγραφό του Εισαγγελέα Ανηλίκων ζητείται από το νοσοκομείο να εξακολουθήσει να παραμένει το μωρό στο νοσοκομείο έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος τόπος για να πάει το μωρό, αν διαπιστωθεί ότι το σπίτι της οικογένειας στο χωριό δεν είναι κατάλληλος.