Δικηγόρος ασελγούσε ως γυναίκα σε ανήλικα αγόρια

Έκπληξη προκαλούν, οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο δικηγόρο που συνελήφθη χθες για ασέλγεια σε 13χρονο αγόρι, οι οποίες βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για έναν 53χρονο δικηγόρο, κάτοικο Αθήνας, ο οποίος κυκλοφορούσε συχνά με  κίτρινο πολυμορφικό αυτοκίνητο στη Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, ντυμένος γυναίκα και «ψάρευε» νεαρά αγόρια!

Ο δικηγόρος ως γυναίκα φορούσε ξανθιά περούκα, κυκλοφορούσε ημίγυμνη και επιδείκνυε το πλούσιο στήθος της, για το οποίο είχε κάνει ορμονοθεραπεία επιμήκυνσης, με σκοπό να αποπλανήσει νεαρά αγόρια.

Οι αρχές έριξαν σαν «δόλωμα» ένα νεαρό σωματώδη αστυνομικό, κι εν τέλει εντόπισαν και συνέλαβαν την ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα… που αποδείχθηκε ότι ήταν ο 53χρονος δικηγόρος. Μάλιστα, επειδή αντέδρασε… δεν δίστασε να επιτεθεί στον αστυνομικό- δόλωμα, όταν προσπάθησε να τον συλλάβει.

Μετά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί έμεινα άφωνοι, όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 53χρονο δικηγόρο από τη Μαγνησία, κάτοικο Αθηνών, όπου διατηρούσε και το δικηγορικό του γραφείο, ενώ εκτός από την εμφάνιση του, είχε κάνει και πλαστική επέμβαση, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Εν τέλει, ο δικηγόρος αναγνωρίστηκε από ανήλικο μαθητή, ως ο άνθρωπος ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.