Φθιώτιδα : Παραδόθηκε ο κυνηγός που σκότωσε τον φίλο του,τι είπε

Εκπυρσοκρότησε το όπλο την ώρα που μιλούσαμε...» - «Ο χάρος έστησε καρτέρι στο καλύτερο παιδί...», λέει ένας από τους συγχωριανούς του στο LamiaReport.

Στις 12:00΄ σήμερα το μεσημέρι παραδόθηκε στην αστυνομία ο 34χρονος από τον Μεγαπλάτανο, που το απόγευμα της Παρασκευής πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι τον 25χρονο φίλο του και συγχωριανό του.

O 34χρονος αναζητούταν αφού είχε εξαφανιστεί μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι το σοκ ήταν μεγάλο και γι΄ αυτό έφυγε.

Όταν έγινε το κακό προσπάθησε να βοηθήσει το φίλο του. Έσκισε τη μπλούζα του και την έβαλε στο τραύμα προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία. Δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο 25χρονο.

«Καθόμασταν κάτω και μιλούσαμε. Χωρίς να καταλάβω πως, εκπυρσοκρότησε ξαφνικά το όπλο και χτυπήθηκε ο Νίκος...», είπε συντετριμμένος στους αστυνομικούς.

Το καλύτερο παιδί

Η Φθιώτιδα θρηνεί ένα ακόμα νέο παλικάρι, που έφυγε τόσο άδικα. Όλη η Λοκρίδα γνώριζε το Νίκο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ήταν ένα κομμάτι μάλαμα. Δεν το λέμε γιατί "έφυγε", άλλα γιατί ήταν πραγματικά το καλύτερο παιδί.

Με όσους από τους συγχωριανούς του μιλήσαμε, αλλά και γνωστούς στην Αταλάντη μιλάνε για ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει όχι μόνο τους δικούς του και τους φίλους του, αλλά και το τον οποιοδήποτε άγνωστο βρισκόταν στο δρόμο του.

«Ο χάρος έστησε καρτέρι στο καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον γνώριζε έστω και λίγο και να μην έκλαψε για αυτό το παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω το πόσο καλό παιδί ήταν. Ένα κομμάτι μάλαμα...», μας είπε με παράπονο ένας συγχωριανός του.

 

πηγη www.lamiareport.gr