Αρχιμανδρίτης και αστυνομικός στα χέρια,"Είστε γκέι"

Ένα απίστευτο περιστατικό μεταξύ Αρχιμανδρίτη και γυναίκας αστυνομικού έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία είχε την ατυχία να σταματήσει το ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον "συνέλαβε" να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.


Τι υποστηρίζει ο Αρζχιμανδρίτης
Όπως υποστηρίζει ο αρχιμανδρίτης, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι η ταχύτητα που κινούνταν ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο, ο αρχιμανδρίτης είπε «παιδί μου έτρεχα πολύ; Δεν το κατάλαβα».

«Με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου, πως να το καταλάβεις», του απάντησε η αστυνομικός.

«Σας παρακαλώ, σας έδωσα αυτή την εντύπωση;», διερωτήθηκε ο αρχιμανδρίτης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο.

Όπως λέει, η αστυνομικός του είπε «με συγχωρείτε. Οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».

 

 

Τι υποστηρίζει η αστυνομικός

Σύμφωνα με την αστυνομικό της επιτέθηκε και προσπάθησε να την χαστουκίσει. Εκείνη αμυνόμενη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί.

Ωστόσο η άτυχη αστυνομικός από το χτύπημα που δέχτηκε της έπεσε το μπλοκ με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι δυνατά στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού.

Η αστυνομικός για δέκα λεπτά περίπου έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, ενώ ο Αρχιμανδρίτης μόλις η κοπέλα έπεσε μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν έλεγχο σε άλλο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την ανθυπαστυνόμο, όταν την είδαν κάτω, χωρίς όμως να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όταν η αστυνομικός συνήλθε τους είπε τι έγινε και ο ιερωμένος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου άλλα δεν βρέθηκε.


Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα