Σε Πάτρα, Ηλεία και Αιτωλολακαρνανία οι εκπαυδευτικοί πορνογραφικού υλικού

Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών είναι ο ένας από τους 4 εκπαιδευτικούς που τίθενται σε αργία από το υπουργείο Παιδείας καθώς σε βάρος του εκκρεμούν καταγγελίες για εμπλοκή του σε υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού από το 2009.

Ο 48χρονος καθηγητής μάλιστα μέχρι και σήμερα εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της πόλης, καθώς ο φάκελος της υπόθεσής του δεν είχε προχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες δε στο ΑΕΙ της Πάτρας μέχρι και το πρωί δεν είχε φθάσε σχετικό έγγραφο από το Υπουργείο Παιδείας για να τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ άγνοια για το θέμα δηλώνει και ο πρώην Πρύτανης Γιώργος Παναγιωτάκης.

Όπως επισημαίνει ο κ. Παναγιωτάκης από το 2010, που ανέλαβε τα καθήκοντά, του ουδείς τον ενημέρωσε σχετικά.

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας επικρατεί σάλος με φοιτητές και συναδέλφους του 48χρονου να πέφτουν από τα σύννεφα!

Στο μεταξύ όπως από χθες έχουμε αποκαλύψει, οι δύο δάσκαλοι που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση υπηρετούν σε δημόσια σχολεία της Ηλείας και της Αιτωλολακαρνανίας. Μάλιστα για την περίπτωση της Ηλείας, η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, είχε αποκαλύψει προ τριετίας πως υπήρχαν καταγγελίες για εκπαιδευτικό σε κωμόπολη του νομού που έδειχνε... μέχρι και βίντεο με πορνό στα ανήλικα παιδιά.

 

ΠΗΓΗ www.dete.gr