Συνελήφθη 17χρονος γιατί έκλεψε 10 τόνους.....

Τι τα ήθελε τόσα πολλά λεμόνια;. Ο λόγος για ένα 17χρονο αγόρι που συνελήφθη αφόυ πρώτα έκλεψε  δέκα τόνους λεμόνια  από αγροκτήματα της δυτικής Κορινθίας


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος προχθές το πρωί, στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας, αρχικά αφαίρεσε από αγρόκτημα διακόσια πενήντα κιλά λεμόνια και στη συνέχεια τα φόρτωσε σε αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγόρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το συνέλαβαν και κατάσχεσαν και το όχημα στο οποίο επέβαινε.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο δεκαεπτάχρονος, από τα μέσα Ιουνίου του 2014 έως και τη σύλληψή του, είχε διαπράξει ακόμη δεκαέξι κλοπές σε αγροκτήματα, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, όπου αφαίρεσε συνολικά πάνω από δέκα τόνους λεμόνια, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Επιπλέον, όπως προέκυψε ο ανήλικος διέθετε τα λεμόνια έναντι χρηματικού ποσού σε δύο Έλληνες.

Πέραν από τον ανήλικο συνελήφθη ο 49χρονος πατέρας του, για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη δύο Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Κορίνθου.