Πάτρα: Πήγε δεμένη την ερωμένη του στην Αστυνομία και....

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι αστυνομικοί στην Πάτρα, όταν είδαν να μπαίνει στο Τμήμα ένας ηλικιωμένος...συνοδεύοντας μία γυναίκα ηλικίας 55 ετών την οποία είχε δέσει για να την παραδώσει...

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες Τρίτη στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο από τη Ζαχάρω που έδεσε τη γυναίκα και την έφερε στην Πάτρα για να την παραδώσει στην Αστυνομία γιατί όπως υποστήριξε αυτή ήθελε να τον σκοτώσει. Φέρεται μάλιστα να υποστήριξε οτι επέλεξε να την φέρει στην Πάτρα, προκειμένου να αποφευθχεί ενδεχόμενο σκάνδαλο, αν...την παρέδιδε στις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας

Ωστόσο τα πράγματα άρχισαν αμέσως να περιπλέκονται.

Και αυτό γιατί η 55χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς τα εντελώς αντίθετα. Οτι δηλαδή ο 78χρονος ήθελε να την σκοτώσει και την απήγαγε.Όπως ήταν φυσικό, στην αρχή οι αστυνομικοί κυριεήυτηκαν από αμηχανία.

Όμως γρήγορα ενημερώθηκαν και οι Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία και έτσι ξεκίνησε ένας μαραθώνιος ερευνών και αναζητήσεων για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.Ο 78χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου συνέχισε να υποστηρίζει οτι η γυναίκα ήθελε να τον σκοτώσει.

Μάλιστα επεδειξε στους αστυνομικούς και ένα τραύμα στο πόδι για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του.Τελικά ο 78χρονος συνελήφθη για την αροαγή της γυναίκας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, και οι δύο φέρεται στο παρελθόν να διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Τα υπόλοιπα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, οπότε και αναμένεται να γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από την Αστυνομία

 

πηγη thebest.gr/news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα