Μάνη: Ξυλοκόπησαν δύο νέους μέχρι θανάτου και τους έριξαν στο γκρεμό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση δύο νέων που εντοπίστηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης: σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αφού τους ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, τους πέταξαν σε γκρεμό, στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης!

Οι δύο νέοι, 25 και 26 ετών, είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και, έκτοτε, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνιση και αμέσως άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους, η οποία είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα βρίσκονταν νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, ενώ η τελευταία επικοινωνία που είχαν με οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 25χρονος από την Σάμο και ο 26χρονος από την Καλαμάτα ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν τις σορούς στο σημείο όπου βρέθηκαν, στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και η αστυνομία αναζητά την μηχανή στην οποία επέβαιναν τα θύματα, ενώ δεν αποκλείεται το άγριο έγκλημα να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα