Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Ολυμπιονίκη Άννας Πολάτου

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννας Πολάτου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργων.

Συγγενείς, φίλοι και συναθλήτριες της όμορφης ξανθιάς και χαμογελαστής κοπέλας είπαν με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο αντίο.

Στις 3.30 μμ ξεκίνησε η νεκρώσιμος πομπή που οδήγησε την Αννα στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης και στη συνέχεια στην τελευταία της κατοικία.

Στο Θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ του νησιού περίμενε το άγημα του στρατού και Φιλαρμονική όπου παρέλαβε την Άννα στα χέρια την οδήγησε στην Μητρόπολη Αργοστολίου πεζή.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 5 το απόγευμα.

Οι συναθλήτριές της Ειρήνη Αϊνδηλή,  Εύα Χριστοδούλου,  Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και  Κλέλια Πανταζή, ήταν συγκλονισμένες από τον άδικο χαμό της φίλης τους.

Η Ειρήνη Αϊνδηλή έγραψε στο Facebook: «Αδερφούλα μας, δεν μπορουύε να το πιστύψουμε πραγματικύ είμαστε όλες μαζί εδώ και που είσαι??? 6 ήμασταν και είχαμε πει θα μείνουμε μέχρι τέλος....ΓΙΑΤΙ???».

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας της κοπέλας αλλά και ο αρραβωνιαστικός της με το οποίο θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο.

10288767_785773268107697_7765732654077026648_n.jpg