Στην κήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για αύριο, Τρίτη, προχώρησε η ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε δύο δίωρες στάσεις εργασίας, για τον ίδιο λόγο, προχωρούν και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.
Όπως αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της, η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο και της διάλυσης των δημόσιων υπηρεσιών.
Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας – συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη Θεσσαλονίκη το «ραντεβού» είναι την ίδια ώρα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Η ΟΛΜΕ, με τη σειρά της, έχει κηρύξει δύο δίωρες στάσεις εργασίας, η μία μεταξύ 12:00 - 14:00 και η άλλη στις 14:00 - 16:00.
Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ - ΟΛΜΕ την Τρίτη 18 Νοεμβρίου
Διαβάστε ακόμα

Περιστέρι: Συμμορίες ανηλίκων τρομοκρατούν τη γειτονιά με μαχαίρια και καδρόνια
Στο Περιστέρι, σκηνές βίας και αναστάτωσης σημειώθηκαν πρόσφατα, όταν ομάδες...

Σοκαριστικός διάλογος μεταξύ του 43χρονου Σκοπιανού και της συζύγου του: Μην αγχώνεσαι
Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν γύρω από τη δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας...

Κλήρωση Τζόκερ Τρίτη 23 Ιουνίου: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουνίου 2026 η 3083η...

Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο Αιγάλεω: Κατέρρευσε μέρος της οροφής
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης μιας φωτιάς που...